Μαθήματα ECDL

Μαθήματα ECDL
 • Μαθήματα ECDL – Εφαρμογές γραφείου
  Ο κύκλος μαθημάτων TECHNOOffice είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώνεται σε τρία επίπεδα και καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση του Microsoft Office. Ξεκινήστε με λίγες ή καθόλου γνώσεις και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε, με «σίγουρα βήματα», στη γνώση επαγγελματικών εφαρμογών απαραίτητων σε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
  Στο πρώτο επίπεδο θα διδαχθείτε τα μαθήματα ECDL που σας είναι απαραίτητα για την βασική χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή όπως και να εκτελείτε απλές λειτουργίες σε εργασιακό επίπεδο, όπως να διαχειριστείτε και να μορφοποιήσετε έγγραφα, να στείλετε και να λάβετε e-mail και να χρησιμοποιήσετε το excel για να
  οργανώσετε δεδομένα και πληροφορίες. Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο μαθημάτων θα είστε σε θέση να δώσετε την πιστοποίηση ECDL και να αποκτήσετε ένα πτυχίο αναγνωρισμένο στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  Στο δεύτερο επίπεδο
  θα ολοκληρώσετε τα αντικείμενα που σας χρειάζονται ώστε να αποκτήσετε την πιστοποίηση ECDL Core και να καλύψετε έτσι ακόμα και τους πιο εξειδικευμένους διαγωνισμούς σε δημόσιο και δήμους.
  Στο τρίτο επίπεδο θα διδαχθείτε τα αντικείμενα σε Expert επίπεδο χρήσης έχοντας την δυνατότητα να πιστοποιηθείτε από την ίδια την Microsoft ώς Microsoft Office Master και παράλληλα να αποκτήσετε την δυνατότητα διδασκαλίας των αντικειμένων.

  Εκπαιδευτική Μέθοδος και Παροχές

  πιστοποίηση υπολογιστών

  Το κέντρο πληροφορικής Labtech – Technokids είναι το μεγαλύτερο φροντιστήριο ECDL στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Η εκπαίδευση στη σχολή μας γίνεται σε Office 2007 και Windows 7 ώστε να είμαστε σύγχρονοι με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και τις προκυρήξεις σε ΑΣΕΠ και δήμους.
  Το μάθημα γίνεται με τη χρήση διαδραστικών πινάκων και projectors ενώ κάθε μαθητής συνδέεται στην ηλεκτρονική μας πύλη εκπαίδευσης i-Cosmos όπου μπορεί να βρει όλο το υλικό του μαθήματος ή να το ξαναπαρακολουθήσει από την αρχή και στο σπίτι του. Για την προετοιμασία των εξετάσεων χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες πλατφόρμες διάδρασης με quiz και τεστ προσομείωσης εξετάσεων για όλους τους φορείς πιστοποίησης.

  Πιστοποίηση ΑΣΕΠ – Βασικό – Expert

  Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποιημένη γνώση υπολογιστών. Τα Technokids Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

  Απλά Μαθήματα ECDL

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s