Εργαλεία Διαφήμισης Διαδικτύου

Προώθηση Ιστοσελίδων και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο
 • Προώθηση Ιστοσελίδας και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο

  Τα κέντρα ελευθέρων σπουδών TECHNOkids Νίκαιας δημιούργησαν το σύγχρονο, σύντομο και οικονομικό σεμινάριο e-company για επαγγελματίες και μικρές εταιρείες. Δεν χρειάζεται να έχετε προαπαιτούμενες γνώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είσαστε σε θέση:

  -Να σχεδιάσετε μόνοι σας και χωρίς κόστος την επαγγελματική σας ιστοσελίδα.

  -Να την προωθήσετε στο Διαδίκτυο για να βελτιώσετε την θέση σας στο Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

  Ÿ-Να την διαφημίσετε στο internet με στοχευμένη διαφήμιση στο Google και στο Facebook.

 • Σχεδιασμός & Δημοσίευση Ιστοσελίδας

  Σχεδιασμός & Δημοσίευση Ιστοσελίδας

  Με την χρήση ελεύθερου και δωρεάν λογισμικού, μάθετε να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας. Προβάλετε και προωθήστε την επιχείρησή σας προσεγγίζοντας νέους πελάτες, εντυπωσιάστε και ανοίξτε νέους διαύλους προβολής και επικοινωνίας.
 • Online Διαφήμιση στο Internet

  Online Διαφήμιση στο Internet

  Διαφημίστε την επιχείρησή σας με τον πιο σύγχρονο και οικονομικό τρόπο χρησιμοποιώντας τις προβαλλόμενες διαφημίσεις σε Facebook και Google. Στατιστικές μετρήσεις έχουν δείξει πως η καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης στις ηλικίες 18-35 ανάμεσα σε όλα τα μέσα διαφήμισης είναι το Internet. Η online διαφήμιση στο διαδίκτυο αποτελεί τον πιο σύγχρονο και στοχευμένο τρόπο Internet Marketing.
 • Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο

  Βελτιστοποίηση Προβολής Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο

  Χρησιμοποιήστε όλες τις σύγχρονες μεθόδους SEO (Search Engine Optimization) για να βελτιστοποιήσετε τη θέση που εμφανίζεται η ιστοσελίδας σας στο Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Αξιοποιήστε τη στατιστική ανάλυση του Google Analytics ώστε να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα για την αγορά στόχο που σας ενδιαφέρει. Δημιουργήστε και συντηρήστε ένα εταιρικό προφίλ στο Facebook ακολουθώντας όλους τους σύγχρονους κανόνες κοινωνικού marketing.

 • Επεξεργασία Φωτογραφίας

  Μάθετε βήμα βήμα πώς να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε στην εταιρική ιστοσελίδα σας, και βελτιώστε την αισθητική της. Η προβολή εικόνων συμβάλει αποτελεσματικά στην εμφάνιση του όποιου ιστότοπου δημιουργήσετε. Μάθετε να επεξεργάζεστε τις εικόνες, να αλλάζετε τα μεγέθη, να αφαιρείτε το φαινόμενο «κόκκινα μάτια», να αλλάζετε τα χρώματα, την φωτεινότητα, την αντίθεση, να συνθέτετε εικόνες και να διορθώνετε λάθη κ.ά.

 • Δημιουργία – Δημοσίευση βίντεο

  Συνδυάστε βίντεο, εικόνα, ήχο, και εφέ για να δημιουργήσετε διαφημιστικά σποτ για την εταιρία σας. Χρησιμοποιήστε το YouTube για να ανεβάστε τα βίντεο που δημιουργήσατε και να τα κάνετε διαθέσιμα μέσω του προσωπικού σας καναλιού στο Διαδίκτυο. Ενσωματώστε στην ιστοσελίδα που έχετε δημιουργήσει, δικά σας αλλά και συναφή σε περιεχόμενο βίντεο και βελτιώστε την επισκεψιμότητα και προβολή της επιχείρησής σας.
 • Ηλεκτρονικές Πωλήσεις μέσω Internet και δημιουργία e-shop

  Ηλεκτρονικές Πωλήσεις μέσω Internet και δημιουργία e-shop

  Δημιουργείστε γρήγορα απλά και κάτω από τον άμεσο έλεγχό σας το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop. Μπείτε δυναμικά και με σιγουριά στον σύγχρονο τρόπο προώθησης των προσφορών και πωλήσεών σας. Ισχυροποιήστε τις πωλήσεις σας στην περιοχή που δραστηριοποιήστε και επεκτείνετε τις πωλήσεις σας πανελλαδικά.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s